Leef! Wolfheze

img-20161012-wa0004

Leef! Nieuws

 

Bij Leef! Wolfheze gaat het om de ontmoeting. We helpen elkaar om de prachtige dingen in het leven te ontvangen en de moeilijke dingen samen te doorleven. We doen dit omdat we weten dat God van mensen houdt en Hij ons voor elkaar gemaakt heeft.  We zijn niet alleen!

 
Naast specifieke activiteiten met een christelijke inhoud is er ruimte voor verbindende activiteiten die ontstaan vanuit de betrokkenheid op elkaar. De grote opdracht die Jezus ons meegaf: heb God lief boven alles en uw naaste als uzelf. Vanuit dit tweede deel van deze opdracht ontmoeten wij graag eenieder die ideeën heeft zich op welke manier dan ook in te zetten voor de ander.  

Leef! Stelt zich verder ten doel christenen onderling met elkaar te verbinden, eenheid te zoeken en van daaruit een open gemeenschap te zijn die uitnodigend is voor mensen die op zoek zijn naar geloof, zingeving, waarheid ed. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar de gelegenheid aan te sluiten bij mensen juist daar waar zij zelf zijn. God is te vinden, waar je ook staat in het leven. In Wolfheze zijn christenen op elkaar betrokken vanuit allerlei kerkelijke achtergronden. Iedereen is welkom. 

    
 
Website en hosting: Evidence 2.0